Workshops

Interesse in een leuke workshop? Dat kan. Ik bied diverse workshops aan op diverse gebieden zoals Outdoor cooking, BBQ en andere workshops zoals worst maken e.d. . Klik hieronder voor meer informatie over de workshops

Workshops die ik aanbied

Workshop aan huis (6 tot max 8 personen) – Prijs vanaf € 80,-

Let op: deze workshops kunnen alleen in de regio den Haag gegeven worden
Een wat meer uniek concept op dit moment is een workshop krijgen aan huis. Veel workshops zijn bedoeld voor op locaties bij BBQ winkels en /of daarvoor ingerichte locaties.
Ik bied voor in de regio den haag een leuke workshop aan huis aan voor 6 tot 8 personen. Het belangrijkste is dat er in ieder geval 1 of meerdere BBQ’s aanwezig zijn.

BBQ workshop op diverse locatie (6 tot max 8 personen) – Prijs vanaf € 80,-

Op verschillende locaties in Nederland geef ik diverse workshops. BBQ, Spareribs, Outdoor cooking enz. Locaties zijn in Poeldijk, Terneuzen en andere locaties. Houd deze website in de gaten om te kijken waar en wanneer deze plaatsvinden.

20
Januari2024
Outdoor Cooking workshopLeer heerlijke winterse gerechten maken in cast iron /gietijzeren pannen boven open vuur. Tijdens deze workshop kun je ontdekken hoe leuk en mooi het is om met verschillende ingrediënten low en slow te leren koken boven het open vuur!

Kosten per deelnemer: € 85,-
Duur workshop: 4 tot 6 uur
12:00 – 18:00Poeldijk, Nederland